FONT DE LA TEULA


Font Teula Vacarisses
Font de la Teula
Imatge: 12 de març de 2018
Coordenades: InstaMaps


La Font de la Teula la trobem als dominis de Mas Bovet, pujant pel camí de la masia cap a l'Era de les Bruixes. Es pot veure una petita albereda al costat d'uns antics horts, és aquí on ens hem de dirigir.

Busquem fer camí pel que podrien haver estat corriols i, així, accedir a la zona dessitjada. En una pujadeta, s'obra un túnel entre la bardissa per on poder accedir gairebé arrossegant-se pel terra. 

Al davant, un espai encantador, de repòs sota el refugi de l'ombra dels àlbers blancs. De ben segur, un racó de mig diada en èpoques de calor i treball de les terres... 

Un petit mur de pedres fa de capçalera de la font, i una vella teula cobreix el naixement. La sortida de l'aigua és lliure i fa el seu recorregut entre petit torrent fins a arribar a perdre's entre els matolls del camp.

Molt a prop de la Font de la Teula trobem la Font de l'Hort Gran.

Comentarios

 1. Si realment al costat de la font de la Teula hi ha algun exemplar de faig és una gran notícia a nivell botànic. Hauríem d'avisar al botànic terrassenc Àngel Manuel Hernández perquè ho confirmés.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gràcies David. Efectivament amb el Sr. Hernàndez Cardona hi ha pendent parlar de varis temes. Farem aquest al llistat, també.

   Eliminar
  2. Benvolguts amics de les fonts de Vacarisses:
   El Sr. David Hernández m'ha comentat això i té tota la raó.
   L'únic faig que es troba per totes aquestes muntanyes és un (sí, un de sol) que es troba en una vall humida de Sant Llorenç del Munt.
   Conec la font de la Teula i puc assegurar-vos que no hi faigs.
   Possiblement es tracti de sanguinyols.
   Salutacions ben atentes.

   Eliminar
  3. Perdoneu: Sóc l'Àngel Manuel Hernández, però no se m'havia quedat gravada la firma.

   Eliminar
  4. Bon dia Àngel! Ja està rectificat. Són àlbers blancs. Moltes gràcies pels vostres apunts!!

   Salutacions!!

   Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares